tirsdag den 4. november 2014

NOVEMBER, Køkkenet


Tante Esters sprøde kaffe kage er en drøm

Det skal du bruge til ca. 25 st.
  • 4 dl  hvedemel
  • 200 g stue tempereret smør
  • 5 spsk vand
  • 1 vaniliestang
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen med fingerspidserne. Når dejen er blevet samlet, rulles den til en pølse, som skæres ud i ca. 25 stykker. Hvert stykke rulles først til en kugle, som derefter trykkes så flad som muligt mellem hænderne. Begge sider af den flade kage presses ned i melis.
Kagen flyttes med en palet over på en bageplade med bagepapir. Bages ved 225 grader i ca. 7 minutter, eller til de bliver gyldne på kanterne.
Pas på, kagerne er stærkt vanedannende. 

1 kommentar:

  1. Uhm, det lyder som en skøn kage. Alene navnet... Kaffekage. for hvad er en kop kaffe uden en kage til? Skal bestemt afprøves.

    SvarSlet