søndag den 8. december 2013

DECEMBER, Køkkenet


GROV KRADS SENNEP

Det skal du bruge
  • 1/2 spsk sennepspulver
  • 7 spsk lunkent vand
  • 3 spsk hele brune sennepsfrø
  • 3 spsk gule sennepsfrø
  • 6 hele enebær
  • 6 hele sorte peberkorn
  • 6 hele allehånde
  • 1/2 tsk tørret ingefærrod, let knust
  • 5 tsk æblecidereddike
  • 1 1/2 spsk lyst rørsukker
  • 1-2 tsk havsalt
  • 1 spsk tørret timian

Sådan gør du
Bland sennepspulver med lunkent vand, lad det trække i 10 min, så smagen og styrken kan etableres.
Hæld alle krydderierne i en rengjort elektrisk kaffemølle. Blend indtil medium groft. Bland krydderierne og resten af ingredienserne sammen. Opbevar senneppen i et skoldet syltetøjsglas i køleskabet. Lad glasset stå i minimum 2 uger, så smagen får tid til at samle sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar