GROV KRADS SENNEP
Det skal du bruge
- 1/2 spsk sennepspulver
- 7 spsk lunkent vand
- 3 spsk hele brune sennepsfrø
- 3 spsk gule sennepsfrø
- 6 hele enebær
- 6 hele sorte peberkorn
- 6 hele allehånde
- 1/2 tsk tørret ingefærrod, let knust
- 5 tsk æblecidereddike
- 1 1/2 spsk lyst rørsukker
- 1-2 tsk havsalt
- 1 spsk tørret timian
Sådan gør du
Bland sennepspulver med lunkent vand, lad det trække i 10 min, så smagen og styrken kan etableres.
Hæld alle krydderierne i en rengjort elektrisk kaffemølle. Blend indtil medium groft. Bland krydderierne og resten af ingredienserne sammen. Opbevar senneppen i et skoldet syltetøjsglas i køleskabet. Lad glasset stå i minimum 2 uger, så smagen får tid til at samle sig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar