lørdag den 23. august 2014

AUGUST, Gratis

Er du heldig at have et badekar?
Så brug dine urter fra haven til et aroma bad
Det kan ikke være nemmere og så er det ovenikøbet gratis! Det eneste du behøver, er at gå ud i din have og plukke en buket af f.eks. lavendel og mynte, bind buketten sammen og hæng den over vandhanen, som du kan se på billedet herunder.
Begynd med det varme vand, så får du frigivet de aromatiske olier fra urterne. Du kan selv kombinere, så du får dit helt personlige aromabad. Du kan også tørre dine urter og fremstille små poser, som du også kan bruge i dit bad. Du kan også lave urtevand, som du kan bruge i dit bad eller som frisk duftvand til dine hænder. Se hvordan du skal gøre længere ned på siden. Det er også en god værtindegave.Mynte og timian

Lavendel og rosmarin 

Urtevand: Pluk friske urter f.eks. lavendel, rosmarin, timian eller citron verbene. Hak urterne og læg dem i en skål, kog ca 5 dl vand og hæld vand over urterne. Det skal trække i nogle timer. Si derefter urterne fra vandet og hæld det over i en flaske. Hvis du vil bruge urtevandet til dine hænder, er det en god ide at komme saften fra en halv citron i.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar