torsdag den 22. januar 2015

JANUAR, Køkkenet

Hjemmelavet citron peber krydderblanding
fantastisk til fisk og kylling

Det skal du bruge
  • Fint revent skal af 3 citroner
  • 1 dl blandede groft malede hvide-, røde- og sorte peberkorn
Sådan gør du
Riv skallen af citronerne på et fint rivejern. Spred de revne skaller ud på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen på laveste varme, og lad blandingen stå i ovnen til citronskallerne er helt tørre. Det tager ca 1 time.
Bland de tørrede citronskaller med den groftmalede peberblanding. Eventuelt kan man nu male blandingen til fint citron peber i en kværn, og man kan også vælge at tilsætte salt til blandingen. Jeg synes det er flottest at anvende den grove citron peber blanding. Det ser dekorativt ud.



Efter 1 time i ovnen!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar