I Claus Meyers kogebog Almanak, faldt jeg over denne opskriften på rababersaft
Rababersaft
Det skal du bruge
Sådan gør du
Kom alle ingredientserne op i en stor gryde, og lad blandingen simre i 5 minutter, tag gryden af varmen og lad saften trække i 20-25 minutter. Sigt blandingen, og hæld rababersaften på skoldede flasker. Saften kan holde sig 2-3 uger i køleskabet. Du kan også vælge at fryse den ned.
Hvis du har et par plader butterdej i fryseren, er det oplagt at bage Rababer Drømme, se opskriften under vores indlæg den 27 juni 2013.
Rababersaft
Det skal du bruge
- 1 kg rensede rababer skåret i små stykker
- 2 liter vand
- 1 dl cider eddike
- 300 g sukker
Sådan gør du
Kom alle ingredientserne op i en stor gryde, og lad blandingen simre i 5 minutter, tag gryden af varmen og lad saften trække i 20-25 minutter. Sigt blandingen, og hæld rababersaften på skoldede flasker. Saften kan holde sig 2-3 uger i køleskabet. Du kan også vælge at fryse den ned.
Hvis du har et par plader butterdej i fryseren, er det oplagt at bage Rababer Drømme, se opskriften under vores indlæg den 27 juni 2013.
Tack för receptet måste vi prova.
SvarSlet