mandag den 28. oktober 2013

OKTOBER, Køkkenet

Nu hvor, udetemperaturen er dalet, er det ved at være tid til at starte med at bage alle de lækre kager med chokolade. En af de nemme og lækre opskrifter er Cookies med chokolade og havre. Jeg laver altid en dobbelt eller trippel portion. Så jeg altid har et par ruller liggende klar i fryseren.

Porcelænet er fra 1920 og er designet af Edward Hald


Det skal du bruge
til 24-30 styk
  • 200 g blødt smør
  • 3 dl rørsukker
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 200 g mørk chokolade
Sådan gør du
Start med at tænd ovnen på 200 grader. Kom smør og sukker i en skål og rør til du har en luftig blanding. Tilsæt 1 æg ad gangen, bland derefter salt, vanilje, sukker og havregryn i blandingen. Herefter blandes mel og natron og den hakkede chokolade i.
Sæt dejen i små toppe på en bageplade dækket med bagepapir. Kagerne skal bages på den midterste rille i ovnen i ca 10 minutter.( Kagerne skal være bløde, når du tager dem ud af ovnen).
Lad kagerne køle af på bagepapiret. Opbevar dine Cookies i en tætsluttende dåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar