torsdag den 9. januar 2014

JANUAR, Køkkenet


Røsti, en lækker spare ret med kartofler

Det skal du bruge (til 2 personer)
  • 2 store bagekartofler
  • 1 rød peber
  • 1 avocado
  • 6 semi dry tomater
  • mayonnaise
  • Lidt smør til stegning
  • salt, peber og chili


Sådan gør du
Start med at skrælle og dernæst rive kartoflerne på den grove side af rivejernet. Pres al væden ud af kartoflerne og kom dem op i en skål. Krydr kartoflerne godt med salt og peber og en lille smule chili.
Varm en slip-let pande op, og kom lidt smør på. Fordel kartoffelblandingen i 4 flade Røsti på panden. Det er vigtig, du få kartoffelblandingen presset lidt sammen, så du senere kan vende Røstien. Steg Røstien i 5 minutter på den ene side over medium varme, så den bliver gylden og sprød. Herefter vender du den forsigtigt rundt, og steger den yderligere ca 5 minutter.
I mens Røstien steger, kan du snitte peberfrugten og avocadoen.
Anret Røstien som en sandwich med grøntsagerne og lidt mayonnaise i midten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar