søndag den 16. februar 2014

FEBRUAR, Køkkenet

Må vi byde på vores hjemmelavede rodfrugtchips!
Hvis du også er blevet træt af de almindelige chips, så synes vi du skal prøve vores jordskoks- og gulerodschips, som vi lavede sidste weekend til drinks.


Det skal du bruge
  • 2 jordskokker
  • 2 gulerødder
  • Olie
  • Fint salt
Sådan gør du
Skræl rødderne og skær dem i tynde skiver enten med en gammeldags kartoffelskræller, eller brug et mandolinjern, hvis du er den heldige ejer af sådan ét. Hæld ca. 2 cm olie op i en kasserolle og varm den op til ca. 170 grader. Du tjekker temperaturen er korrekt ved at stikke en jordskok skive i. Når temperaturen er den rigtige, vil det boble let omkring jordskokken.
Så er det tid at fritere, kom skrællerne i lidt af gangen. Du ser tydeligt, når det er tid at tage dem op. Brug en hulske og læg chipsene på fedtsugende papir og drys med det samme med salt.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar