mandag den 28. april 2014

APRIL, Haven

Hvilket fantastisk havemarked i søndags! Tak for alle søde ord
Søndag formiddag var der - i det dejligste vejr - havemarked i Lyngby. Vi kom længe før markedet åbnede kl 10:00 for at stille op, men det gik hurtigt, for vi er jo to. 

Markedet var rigtig godt besøgt. Mange udstillere som os kom for at vise deres planter, stiklinger og andre haverelaterede ting frem. Og rigtig mange besøgende nød solen og at gå rundt og snuse - eller handle lidt. 

Vores stand var godt besøgt, og vi fik fortalt mange om bloggen. Desuden viste vi nogle af vore frembringelser frem - både planter, skrub til havehænder,buketter fra grøftekanten, smukke kageopsatser og meget meget mere. Børnene fik prøvet at lave en frø bombe, som i kan læse om i et senere indlæg. Frem for alt fik vi talt med rigtigt mange søde haveglade mennesker, og så fik vi som sagt også fortalt  om denne blog. Der var visse barnevogne som var aldeles overfyldte med blomster og børn. Klocken 12.00 pakkede vi sammen med knurrende maver og med nye idéer. Det blir ikke det sidste havemarked vi kommer at være med til.

Hav en strålande mandag! 
Vibeke og Anna

Så skal vi lave frø bomber!
Se her hvordan i skal gøre!
Har i hørt om  Have a Garden Day?Her et visitkort fra Have a Garden Day!

Grøftekantsbuketter af vilde primula og døvnælder
Det er sjovt og nemt at lave frø bomber!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar