mandag den 10. november 2014

NOVEMBER, Hvor tager vi hen

Copyright Elsa Beskow

Den 21. november kl.15-18.30 og den 22. og 23. kl. 11 - 17 ruller vi endnu en gang tiden baglæns i den Svenske Kirke i København.  

Per og Lottes jul er et berømt eventyr af Elsa Beskow, som alle svenskere kender. Tante Brun, Tante Grøn, Tante Lilla og Farbror Blå holder den fineste jul for de to forældreløse børn Per og Lotte. Børnene kigger på det smukke juletræ og på alle lysene, og ikke et øje er tørt. Denne varme og børnevenlige stemning vil vi meget gerne formidle, så i år har vi ekstra fokus på børnene.

Selveste Tante Grøn og Tante Lilla kommer til årets julebasar! De vil lære børn, hvordan man lavede julegaver i gamle dage. Og hvis vi er heldige, kommer Farbror Blå og læser højt fra bogen om Per og Lottes Jul.

Mens børnene er sammen med Tante Grøn og Tante Lilla, kan de voksne kigge på alle de tyve juleboder med svenske delikatesser, julepynt, håndværk, lotterier og tusind andre ting. Eller nyde en kop kaffe og spise en svensk ”smörgås” i caféen.

Omkring hundrede frivillige står i svensk folkedragt i boderne og tager sig smilende af de omkring seks tusinde besøgende. Julebasaren er en meget vigtig del af kirkens økonomiske overlevelse, og hver eneste gæst er derfor en VIP-gæst.


 Hjerteligt velkommen til Julebasaren 2014 i den Svenske Kirke i København!
 Læs om programmet på www.svenskakyrkan.se/kopenhamn     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar