Hjemmelavet citron peber krydderblanding
fantastisk til fisk og kylling
Det skal du bruge
Riv skallen af citronerne på et fint rivejern. Spred de revne skaller ud på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen på laveste varme, og lad blandingen stå i ovnen til citronskallerne er helt tørre. Det tager ca 1 time.
fantastisk til fisk og kylling
Det skal du bruge
- Fint revent skal af 3 citroner
- 1 dl blandede groft malede hvide-, røde- og sorte peberkorn
Riv skallen af citronerne på et fint rivejern. Spred de revne skaller ud på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen på laveste varme, og lad blandingen stå i ovnen til citronskallerne er helt tørre. Det tager ca 1 time.
Bland de tørrede citronskaller med den groftmalede peberblanding. Eventuelt kan man nu male blandingen til fint citron peber i en kværn, og man kan også vælge at tilsætte salt til blandingen. Jeg synes det er flottest at anvende den grove citron peber blanding. Det ser dekorativt ud.
Efter 1 time i ovnen! |