TILBEHØR TIL VINTER SUPPERNE
Når tiden tillader bager jeg parmesan oste pinde til tomatsuppen.
Det skal du bruge
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Strø 1/3 af den revne parmesanost ud på køkkenbordet, og placer den første butterdejsplade ovenpå. Strø yderligere 1/3 af den revne parmesanost samt 1/2 af saltet oven på butterdejspladen. Læg den sidste plade butterdej øverst. Rul butterdejen tyndt ud til en størrelse på ca 20 cm gange 40 cm.
Fold dejen en enkelt gang til en størrelse på ca 20 cm gange 20 cm. Skær dejen ud i tynde strimler med en skarp kniv eller en pizzakniv. Kom bagepapir på en bageplade. Sno strimlerne og læg dem forsigtigt på bagepladen. Drys det sidste parmesanost og salt over, og bag butterdejsstængerne i ca 10 minutter til de er gyldne.
Når tiden tillader bager jeg parmesan oste pinde til tomatsuppen.
Det skal du bruge
- 50 g fint revent parmesan ost
- 2 plader butterdej
- 1 teske Meldonsalt eller ande groft salt
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Strø 1/3 af den revne parmesanost ud på køkkenbordet, og placer den første butterdejsplade ovenpå. Strø yderligere 1/3 af den revne parmesanost samt 1/2 af saltet oven på butterdejspladen. Læg den sidste plade butterdej øverst. Rul butterdejen tyndt ud til en størrelse på ca 20 cm gange 40 cm.
Fold dejen en enkelt gang til en størrelse på ca 20 cm gange 20 cm. Skær dejen ud i tynde strimler med en skarp kniv eller en pizzakniv. Kom bagepapir på en bageplade. Sno strimlerne og læg dem forsigtigt på bagepladen. Drys det sidste parmesanost og salt over, og bag butterdejsstængerne i ca 10 minutter til de er gyldne.
Det ser godt ut!
SvarSlet