mandag den 8. december 2014

DECEMBER, Køkkenet

SPRØDE FRØ 
TIL VINTERENS SALATER 



Det er lækkert at have lidt sprøde elementer i vinterens salater.  Jeg bruger at fremstille 4-5 glas som står klar i viktualiekælderen til eget brug og som små julegaver.

Det skal du bruge til 5 små glas
  • 1 dl flækkede mandler
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1/2 dl sorte sesamfrø
  • 1/2 dl hvide sesamfrø
  • 1/2 dl blå birkes
  • 1 fint hakket chillie
  • 2 spsk olivenolie
  • Maldonsalt
Sådan gør du
Kom alle ingredienser i en plastikpose, bland grundigt. Fordel herefter blandingen på en bageplade med bagepapir på. Blandingen ristes i ovnen til mandelflagerne præcis begynder at få meget lidt farve.
opbevares i glas med tæt sluttende låg.

De sprøde frø passer fint til en mad med avocado.

Kom de sprøde frø op i et fint glas, lav en smuk ettiket og brug det som julegave.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar