søndag den 11. august 2013

AUGUST, Køkkenet


Disse hindbær snitter går som varmt brød i mit køkken. Som tidligere nævnt på bloggen er det en god ide at have et par mørdeje liggende klar i fryseren, de kan bruges til at lave mange forskellige kager og desserter.

Hindbærsnitter

Det skal du bruge
  • 1 mørdej (se opskriften vi bragte den 26 juni på jordbær tærter)
  • hindbærsyltetøj
  • flormelis
  •  evt frysetørrede hindbær
Sådan gør du

Rul den køleskabs kolde mørdej tyndt ud til rektangler på ca 30 x 10 cm. Kom mørdejs stykkerne  på bageplader med bagepapir og prik dejen med en gaffel. Sæt bagepladerne i ovnen ved 180 grader, og bag 10-15 minutter til mørdejsstykkerne  er lysebrune .
I mens mørdejen køleraf, røres en tyk lyserød glasur af lidt varmt vand, florsukker og 1 teske hindbær syltetøj.  Smør hindbærsyltetøj på et mørdejsstykke, og kom et andet mørdejsstykke på som låg. På dette smøres glasuren som evt kan drysses med frysetørrede hindbær. Skær forsigtigt ca 4-5 cm bredde snitter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar