tirsdag den 3. september 2013

SEPTEMBER, Køkkenet

Hindbær tid !
Jeg elsker Hindbær! formen og smagen. Du gør den enklest marmelade med hinbær og  syltesukker med pektin. Kog det i nogle minutter og hæld derefter marmeladen op i et smukt glas. Nemmere kan det ikke være.(Og så ved du oven i købet hvad der er i din marmelade.) Husk at  se opskriften på Hinbærsnitter som vi skrev om den 11 /8. Her får du en ny opskrift:



Små Hindbærdrømmer med kokos
ca 25 st

Det skal du bruge
  • 125g smør
  • 60g mandelmel
  • 75 g kokosmel
  • 200 g florsukker
  • 75g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 5 æggehvider
  • 150 g friske/optøede hindbær

Sådan gør du
Smelt smørret , husk svag varme. Ta mandelmel, kokosmel, florsukker, hvedemel og bagepulver i en skål og bland det hele sammen. Tilsæt æggehviderne og pisk rundt. Hæld det smeltede smør i dejen og rør. Til det er en ensartat dej. Ta en sprøjtepose og hæld dejen i. Sæt mini-papirforme på en bageplade. Sprøjt dejen i formene, halvt fyldte. Sæt et hindbær i hver kage. Bag kagerne i 180 grader i 10-12 minuter. Afkøles på en bagerist. Mums!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar