Lækker Græskarsuppe
Det skal du bruge(2 portioner)
Skær toppen af de to græskar. Fjern kernerne i midten med en ske. Skrab så meget kød ud af græskarrene som muligt. Kom al græskarkødet i en gryde, og kog det mørt i kyllingefonden. Blend suppen, og kom den tilbage i gryden sammen med fløden. Smag til med Maldonsalt og friskkværnet peber. MUMS!
Det skal du bruge(2 portioner)
- 2 små hokkaidogræskar
- 1/2 butternutsquash
- 3 dl kyllingefond
- 1dl piskefløde
- salt og peber
Skær toppen af de to græskar. Fjern kernerne i midten med en ske. Skrab så meget kød ud af græskarrene som muligt. Kom al græskarkødet i en gryde, og kog det mørt i kyllingefonden. Blend suppen, og kom den tilbage i gryden sammen med fløden. Smag til med Maldonsalt og friskkværnet peber. MUMS!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar