Syltede nødder er lækkert tilbehør til både vildt, ost og is
Det skal du bruge
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud af stangen, og kom kornene og de flækkede vaniljestænger op i en lille gryde sammen med siruppen. Opvarm gryden til kogepunktet, tilsæt nødderne og kog hurtigt op.
Hæld de syltede nødder på glas med tætsluttende låg. Kan opbevares ca 1 måned i køleskabet.
Det skal du bruge
- 1 dl sirup, f.eks. ahornsirup
- 125 g valnødder
- 125 g hasselnødder
- 1 vaniljestang
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud af stangen, og kom kornene og de flækkede vaniljestænger op i en lille gryde sammen med siruppen. Opvarm gryden til kogepunktet, tilsæt nødderne og kog hurtigt op.
Hæld de syltede nødder på glas med tætsluttende låg. Kan opbevares ca 1 måned i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar