fredag den 7. marts 2014

MARTS, Gør det selv

Sy dit personlige haveforklæde

Nu når man ikke kan lave så meget i haven, synes jeg, at det er hyggeligt at lave ting, som man kan bruge senere på året. Som for eksempel forklædet her.
Det skal du bruge
 • stof(her har jeg brugt gamle jeans)
 • saks
 • symaskine
 • målebånd
 • bånd(det bånd, jeg har brugt, er 3 cm. i bredden)

Sådan gør du
Begynd med at finde ud af, hvilket stof du vil bruge. Hvis stoffet ikke er så tykt, vil jeg anbefale, at du syr det dobbelt! Du har sikkert nogle stofrester i en skuffe. Størrelsen skal være 45x50 cm. Derefter bukker du stoffet, så størrelsen bliver 45x25. (husk du bukker 2 cm ned dér, hvor du har dine haveredskaber). Langs siderne har jeg lavet frynser, men du kan også bare sy en kant på.
Jeg har også lavet et hul, så der kan være snor i en af lommerne. Du bestemmer selv, hvor mange lommer du ønsker. Så syr jeg 2 bånd i, de skal være ca. 54 cm lange. Ja, så er du færdig. Det tager ikke så lang tid, så måske du også syr etforklæde til din haveven?

5 kommentarer:

 1. Hvor er det altså en god detalje til snoren, min(snor) ligger altid og roder rundt i lommen og er svær at få fat på, det er næsten altid noget værre rod i den lomme;-) Mange tak for fif:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Håber du har fået installeret din snor i lommen. Håber snart du kigger forbi vores blog igen.
   Mange have hilsner

   Slet
 2. Hei på deg, ja så fant jeg bloggen din. Stilig hageforkle du har sydd. Det er jo så praktisk å ha med seg diverse når en er ute i hagen. God helg. Mvh Merethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merethe!
   Og velkommen til Have a Garden Day, ja det er en hjælp at have et forklæde. For så ved man hvor man har sine ting.
   God helg

   Slet
 3. Så smart dette var. Virkelig en ide til å følge. Ha en fin dag. Hilsen fra Liv

  SvarSlet