Lækker, enkel og super sund frokost med langtids bagt knoldselleri
Det skal du bruge
- 1 knold selleri
- 2-3 spsk cremefraise
- 2 skiver ristet rugbrød
- 2 skiver Parmaskinke
- Salt og peber
- Alufolie
Sådan gør du
Pak det hele knoldselleri i alufolie. Jeg pakker det først i et lag alufolie og dernæst i endnu et lag alufolie, så væsken ikke kan fordampe. Knoldselleriet skal bages i ovnen ved 200 grader i ca 2 timer. Herefter halveres knolden og indmaden tages forsigtig ud og kommes i en skål. Tilsæt cremefraise og salt og peber, og rør til en ensartet konsistens.Kom Parmaskinken på en bageplade med bagepair og bag dem sprøde i ovnen ved 175 grader. Det tager ca 10-15 minutter. Rist rugbrødet, og anret som vist på billedet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar