mandag den 23. juni 2014

JUNI, Køkkenet



Lækker, enkel og super sund frokost med langtids bagt knoldselleri


Det skal du bruge
  • 1 knold selleri
  • 2-3 spsk cremefraise
  • 2 skiver ristet rugbrød
  • 2 skiver Parmaskinke
  • Salt og peber
  • Alufolie

Sådan gør du
Pak det hele knoldselleri i alufolie. Jeg pakker det først i et lag alufolie og dernæst i endnu et lag alufolie, så væsken ikke kan fordampe. Knoldselleriet skal bages i ovnen ved 200 grader i ca 2 timer. Herefter halveres knolden og indmaden tages forsigtig ud og kommes i en skål. Tilsæt cremefraise og salt og peber, og rør til en ensartet konsistens.
Kom Parmaskinken på en bageplade med bagepair og bag dem sprøde i ovnen ved 175 grader. Det tager ca 10-15 minutter. Rist rugbrødet, og anret som vist på billedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar