fredag den 15. august 2014

AUGUST, Haven

Dahliaerne stortrives og sneglene har endnu ikke fundet dem :-)
Sidste år lykkedes det mig for første gang at undgå snegleangreb på mine dahliaer. Så derfor skulle det prøves igen i år. Dahlia knoldene blev plantet tidligt i mit drivhus, og fra starten af har jeg været flittig til at nippe topskuddene af, og så er planterne blevet vandet og gødet gennem hele sommeren. Jeg er stolt af resultatet, alle stortrives. Dræbersneglene har ikke fundet vejen til potterne som står i perlesten foran drivhuset.


Perlesten god hjælp mod dræbersnegle

4 kommentarer:

 1. De er smukke! Her finder sneglene georginerne ligemeget hvor godt jeg gemmer dem!

  SvarSlet
 2. Tak for din søde kommentar. Det er jo for galt med dine snegle. Til mine dahlia potter køber jeg ny pottemuld hvert år, for at undgå at der kommer snegle med fra havejorden op i potterne, gør du også det?
  Mange have hilsner
  Anna og Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvis dahlia når at få en vis størrelse, syntes jeg ikke det er så slemt med sneglene. Derimod kan de ribbe en lille plante til ukendelighed... ufff.... Hverken perlesten eller kaffegrums holder snegle væk hos mig, tror de har vinger!! Faktisk mødte jeg ikke mindre end 3 kæmpeeksemplarer i mit drivhus, det er første gang.... og de er meget døde nu!! Nå, nu ikke al den snegle-brok-snak, - dine dahliaer ser aldeles skønne ud! ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Fru Friis
  Håber du har haft en dejlig sommer. Jeg er helt enig, de små planter er mest udsatte når sneglene går til angreb. Jeg elsker blå og hvide lupiner, så hvert år køber jeg et par nye, men i løbet af få uger er de helt væk.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet