Hemmeligheden bag god limonade
Riv citronskallen, vær forsigtig med at du kun river den yderste gule del af skallen. (Den hvide del smager meget bittert). Bland sukker og citronskal i en stor skål, og lad blandingen trække i 30 minutter. Tilsæt det kogende vand og rør til sukkeret er opløst. Lad blandingen trække yderligere 30 minutter og si blandingen, så citronskallen bliver fjernet. Tilsidst tilsættes citronjuicen og blandingen hældes på rengjorte flasker.
TIPS Limonaden kan også fryses i isterningposer og anvendes i drinks.
Hemmeligheden bag den bedste limonade, er også at anvende den aromatiske olie fra citrusfrugternes skal.
- 2,5 dl sukker
- Reven skal af 4 citroner
- Juice og kød af 4 citroner
- 1 liter vand
- Extra citronskiver til pynt
- Evt lidt mynte kviste
Riv citronskallen, vær forsigtig med at du kun river den yderste gule del af skallen. (Den hvide del smager meget bittert). Bland sukker og citronskal i en stor skål, og lad blandingen trække i 30 minutter. Tilsæt det kogende vand og rør til sukkeret er opløst. Lad blandingen trække yderligere 30 minutter og si blandingen, så citronskallen bliver fjernet. Tilsidst tilsættes citronjuicen og blandingen hældes på rengjorte flasker.
TIPS Limonaden kan også fryses i isterningposer og anvendes i drinks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar