lørdag den 17. august 2013

AUGUST, Køkkenhave

Høst tid
I dag har jeg høstet bredbladet persille og dild. Jeg har lavet klassisk hvidløgs kryddersmør med persille og chilie. Resten af persillen og dilden har jeg frosset ned i små poser til senere brug.















Kryddersmør

Det skal du bruge

  • Et stort bundt bred bladet persille
  • 500 g smør
  • 1 spsk hakket chillie
  • 6-8 store hvidløgsfed
  • 2 tsk groft salt









































Sådan gør du
Pil hvidløgene og hak dem fint sammen med persillen. Rør nu alle ingredientserne sammen, det er nemmest hvis smørret har stue temperatur.
Rul en lang firkantet pølse og pak den i sølvpapir og sæt den i fryseren en times tid. Herefter er det en god ide at ompakke kryddersmørret i mindre portioner som du fryser.
Sommerfuglene på billedet har vi lavet ved at rulle det friske kryddersmør ud mellem to stykker madpapir til en tykkelse på ca 0,5 cm. denne skal fryses en times tid, før du kan udstykke sommerfuglene.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar