Har du prøvet at lave din egen Lemoncurd?
Det skal du prøve! resultatet er helt fantastisk og det er sandt
Det skal du bruge til ca. 2 syltetøjsglas
Sådan gør du
Riv citroner på et rivejern, husk det skal være på den fine side, pres saften. Kom citroner, smør, æg og sukker i en gryde. Cremen skal varmes på svag varme. Husk du skal røre hele tiden, og det må ikke koge(så skiller den). Det tager ca. 15 minutter, inden det begynder at tykne. Husk det bliver tykker når det bliver koldt. Så ha´ tålmodighed, resultatet bliver formidabelt! Den kan holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Du kan bruge cremen til makroner, topping, scones, tærter mm.
Det skal du prøve! resultatet er helt fantastisk og det er sandt
Det skal du bruge til ca. 2 syltetøjsglas
- 4 citroner
- 100 g smør
- 4 æg
- 350 g sukker
Riv citroner på et rivejern, husk det skal være på den fine side, pres saften. Kom citroner, smør, æg og sukker i en gryde. Cremen skal varmes på svag varme. Husk du skal røre hele tiden, og det må ikke koge(så skiller den). Det tager ca. 15 minutter, inden det begynder at tykne. Husk det bliver tykker når det bliver koldt. Så ha´ tålmodighed, resultatet bliver formidabelt! Den kan holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Du kan bruge cremen til makroner, topping, scones, tærter mm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar