søndag den 13. april 2014

APRIL, Køkkenet

Violer er søde og det er også du!



Violer er så søde og de dufter videunderligt. Hvis man er heldig spreder de sig selv i haven. Vidste i at violer kan bruges til at lave en lækker sirup? Prøv det, det er let at lave og smager fantastisk i kager og desserter.

Violsirup
Hvad skal du bruge
  • 200 g sukker
  • 3 dl vand
  • 30 usprøjtede violer
Sådan gør du
Kom sukker og vand i en gryde, bring det i kog.
Når sukkerlaget koger, kommes violerne i og gryden tages af varmen.
Hæld den varme sirup i en ren patentflaske, og lad sirupen trække i 12 timer inden brug. Opbevar den i dit køleskab.

TIPS! Ønsker du en tykkere sirup, skal du lade den koge i lidt længere tid, inden du tilsætter violerne.


Violets are sweet and so are you! 
Violets are so adorable and they smell amazing. If you are lucky they may spread in your garden on their own. Did you know that violets can be used to make a delicious syrup? Try it, it's easy to make and tastes great in cakes and desserts. 

Violet Syrup: 
What you'll need: 
  • 200 g sugar 
  • 3 cups water 
  • 30 unsprayed violets 

How? 
Add sugar and water to a saucepan and bring it to a boil. 
When the layer of sugar cooks, put the violets in and remove the pan from the heat.
Pour the hot syrup in a clean Patent bottle, and let the syrup draw for 12 hours before use. Store it in your refrigerator. 


TIP! if you want a thicker syrup, allow it to cook for a little longer before you add the violets.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar