mandag den 14. april 2014

APRIL, Køkkenet

Må vi inviterer dig ind til en lille påske supé i drivhuset? 
Vælger du vores påske menu, får du både tid til gæster og masser af tid til din have, fordi det tager mindre end en time at forberede menuen.

Stenbiderrogn på ristet rugbrød. Opskriften finder du her på bloggen den 15/04.

Skvalderkålsgranité. Opskriften finder du her på bloggen den 16/04.

Saltstegt skotsk laks med forårssalat. Opskriften finder du her på bloggen den 17/04.

Kold suppe af årets første rabarber. Opskriften finder du her på bloggen den 18/04.


May we invite you to a small Easter Supe in the greenhouse?

If you choose our Easter menu, you will have time for both your guests and your garden, because it takes less than an hour to prepare. 

Lumpfish roe on toasted rye bread. The recipe can be found here on the blog on 15/04. 

Danish "Skvalderkålsgranité". The recipe can be found here on the blog on 16/04. 

Salt Roasted Scottish salmon with spring salad. The recipe can be found here on the blog on 17/04. 

Cold rhubarb soup. The recipe can be found here on the blog on 18/04.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar