Værsgo stenbiderrogn med ristet rugbrød!
Det skal du bruge til 4 personer
- 100g rengjort stenbiderrogn
- 2 spsk. skyr
- 1 spsk. fint snittet purløg
- 1 spsk. fint hakket rødløg
- Salt og pepper
- 4 skiver ristet groft rugbrød
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne undtagen skyen. Herefter tilsættes skyen lidt ad gangen, så blandingen lige præcis hænger sammen. Lad den hvile i køleskabet i 15 minutter. Rist i mens rugbrødsskiverne, og udstik 2 runde stykker af hver rugbrødsskive, med f.eks. et portvinsglas.
Lige før servering anrettes de små toast.
Lumpfish caviar with toasted rye bread!
What you need for four people:
- 100g cleaned lumpfish roe
- 2tbsp. skyr
- 1 tbsp. finely chopped chives
- 2. tbsp. finely chppped red onion
- salt and pepper
- 4 slices of toates rye bread
How
Mix all the ingredients excpet the skyr. Then add the skyr, small amounts at a time. Let it rest in the fridge for 15 minutes. Toast the slices of rye bread and chop out 2 round pieces of each slice of toast, with for example a port wine glass. Just before serving the platter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar