tirsdag den 15. april 2014

APRIL, Køkkenet

Værsgo stenbiderrogn med ristet rugbrød!
Det skal du bruge til 4 personer
  • 100g rengjort stenbiderrogn
  • 2 spsk. skyr
  • 1 spsk. fint snittet purløg
  • 1 spsk. fint hakket rødløg
  • Salt og pepper
  • 4 skiver ristet groft rugbrød

Sådan gør du
Bland alle ingredienserne undtagen skyen. Herefter tilsættes skyen lidt ad gangen, så blandingen lige præcis hænger sammen. Lad den hvile i køleskabet i 15 minutter. Rist i mens rugbrødsskiverne, og udstik 2 runde stykker af hver rugbrødsskive, med f.eks. et portvinsglas.
Lige før servering anrettes de små toast.

Lumpfish caviar with toasted rye bread! 
What you need for four people: 
  • 100g cleaned lumpfish roe
  • 2tbsp. skyr
  • 1 tbsp. finely chopped chives
  • 2. tbsp. finely chppped red onion
  • salt and pepper
  • 4 slices of toates rye bread

How 
Mix all the ingredients excpet the skyr. Then add the skyr, small amounts at a time. Let it rest in the fridge for 15 minutes. Toast the slices of rye bread and chop out 2 round pieces of each slice of toast, with for example a port wine glass.  Just before serving the platter. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar