En frisk smag mellem retterne
Skvalderkålsgranité til 6 spsk.
Hvad skal du bruge
Kog vand og sukker op i en lille gryde.Tag gryden af varmen, og sæt den i køleskabet så den bliver afkølet. Tilsæt citronsaft, peparmynteblad og skvalderkål og blend graniteen glat og grøn. Se til så smagen passer dig! Hæld lagen i en plastikbakke og sæt den i fryseren ca.3-4 timer.Husk at røre i graniteen et par gange undervejs. Ger en frisk smak mellem retterne.
Ground elder granité for 6 tbsp.
What you'll need:
How?
Boil water and sugar in a small pot. Take the saucepan from the heat and place it in the fridge to cool. Add lemon juice, peppermint leaves and ground elder and blend the granité untill smooth and green. Pour in into a plastic tray and place it in the freezer for approximately 3-4 timer. Remember to stir the granité a few times along the way. Get a fresh taste between courses.
Hvad skal du bruge
- 2 dl vand
- 100 g sukker
- 1/2 citron
- 1 håndfulde skvalderkål
- 4 peppermynteblade
Kog vand og sukker op i en lille gryde.Tag gryden af varmen, og sæt den i køleskabet så den bliver afkølet. Tilsæt citronsaft, peparmynteblad og skvalderkål og blend graniteen glat og grøn. Se til så smagen passer dig! Hæld lagen i en plastikbakke og sæt den i fryseren ca.3-4 timer.Husk at røre i graniteen et par gange undervejs. Ger en frisk smak mellem retterne.
Ground elder granité for 6 tbsp.
What you'll need:
- 2 cups water
- 100 g sugar
- 1/2 lemon
- 1 handfuls of ground elder
- 4 peppermint leaves
How?
Boil water and sugar in a small pot. Take the saucepan from the heat and place it in the fridge to cool. Add lemon juice, peppermint leaves and ground elder and blend the granité untill smooth and green. Pour in into a plastic tray and place it in the freezer for approximately 3-4 timer. Remember to stir the granité a few times along the way. Get a fresh taste between courses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar