onsdag den 16. april 2014

APRIL, Køkkenet

En frisk smag mellem retterne


Skvalderkålsgranité til 6 spsk.
Hvad skal  du bruge
  • 2 dl vand
  • 100 g sukker
  • 1/2 citron
  • 1 håndfulde skvalderkål
  • 4 peppermynteblade
Sådan gør du
Kog vand og sukker op i en lille gryde.Tag gryden af varmen, og sæt den i køleskabet så den bliver afkølet. Tilsæt citronsaft, peparmynteblad og skvalderkål og blend graniteen glat og grøn. Se til så smagen passer dig! Hæld lagen i en plastikbakke og sæt den i fryseren ca.3-4 timer.Husk at røre i graniteen et par gange undervejs. Ger en frisk smak mellem retterne.


Ground elder granité for 6 tbsp. 
What you'll need: 
  • 2 cups water 
  • 100 g sugar 
  • 1/2 lemon 
  • 1 handfuls of ground elder 
  • 4 peppermint leaves 

How? 
Boil water and sugar in a small pot. Take the saucepan from the heat and place it in the fridge to cool. Add lemon juice, peppermint leaves and ground elder and blend the granité untill smooth and green. Pour in into a plastic tray and place it in the freezer for approximately 3-4 timer. Remember to stir the granité a few times along the way. Get a fresh taste between courses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar