VINTER HYGGE
På en kold og regnfuld vinteraften er det rigtig dejligt, når familien slår sig ned i sofaerne rundt om pejsen og nyder en krydret varm chokolade.
Det skal du bruge
Kom alle ingredienserne op i en kasserolle og lad det simre samtidig med at du rører indtil sukkeret er helt opløst. Tag kasserollen af varmen og lad den stå i 20 minutter før kakaoen og vaniljen tilsættes. Varm kakaoen op til kogepunktet mens du rører rundt. Hæld op i store kopper, og tilføj lidt kakaoe.
På en kold og regnfuld vinteraften er det rigtig dejligt, når familien slår sig ned i sofaerne rundt om pejsen og nyder en krydret varm chokolade.
Det skal du bruge
- 6 dl sødmælk
- 3/4 dl brun sukker
- 1/2 dl usødet kakaopulver
- 2 hele annisstjerner
- 3/4 teske fuld kanelpulver
- kornene af en 1/4 vaniljestang
Kom alle ingredienserne op i en kasserolle og lad det simre samtidig med at du rører indtil sukkeret er helt opløst. Tag kasserollen af varmen og lad den stå i 20 minutter før kakaoen og vaniljen tilsættes. Varm kakaoen op til kogepunktet mens du rører rundt. Hæld op i store kopper, og tilføj lidt kakaoe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar