tirsdag den 14. januar 2014

JANUAR, Køkkenet

Kærnemælks scones, denne opskrift passer rigtigt godt til hjemelavet Lemoncurd som kommer på vores blog den 20/1

Det skal du bruge til ca. 18 stk.
  • 225 g mel
  • 1 tsk bicarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 45 g smør
  • 1 tsk sirup
  • 185 ml kærnemælk
Sådan gør du
Varm ovnen til 200 grader. Bland alle ingredienserne i en skål. Ælt dejen med dine hænder, så det bliver en jævn dej. Rul dejen ud til en tykkelse på 1,5 cm. Brug en rund form med en diameter på ca 6 cm til at stikke dine scones ud. Pensl dem med kærnemælk, og sæt dem i ovnen i 10 minutter. Du kan eksperimentere med at komme rosiner eller chokolade i. Scones smager bedst samme dag.

2 kommentarer:

  1. Mums... Jeg skal have kaffebordsgæster den 25. januar... Mon ikke der skal "bygges" en gang lemon curd? Jeg holder øje... ;)

    SvarSlet
  2. Det syns jeg du skal! Den smager helt himmelsk.

    Have a god day!

    SvarSlet