fredag den 6. juni 2014

JUNI, Køkkenet

Rabarber chutney med purløgsblomst
og røde peberkorn



Rabarberne stortrives i år, aldrig har jeg haft så mange, så jeg har været i gang med at finde nye anvendelses muligheder. I dag har jeg fremstillet rabarber chutney, som skal bruges til grill middag på fredag.

Det skal du bruge
  • 800 g rabarber, renset og skåret i 1 cm lange stykker
  • 1,5 dl vineddike
  • 1 dl brun farin
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl rosiner
  • 15 purløgsblomster
  • 1 hel kanel stang
  • 20 røde peber korn
  • 2 "brugte" vanilje stænger(jeg gemmer de brugte vanilje stænger i et glas og anvender dem fx. til chutney)

Sådan gør du
Kom alle ingredienserne op i en tykbundet gryde og kog blandingen med låg på i ca. 10 minutter. Hældes på skoldede glas med låg, og opbevares køligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar