Papirfisk!
Ja det er altså lækre dampede fisk, pakket i portions pakker, lavet af madpapir. Det er en elegant måde at tilberede stort set alle fisk, fordi papirspakkerne holder på saften.
Det skal du bruge
Start med at tage et stykke madpapir på ca. 30x30 cm, smør det med lidt olivenolie. Læg herefter rødspætte filetter nederst, og ovenpå lægger du citronskiver, forårsløg og urter. Dryp lidt olivenolie og hvidvin, og kom til sidst lidt salt og ny kværnet peber på. Herefter lukkes pakken helt tæt, som vist på billederne neden under.
Ja det er altså lækre dampede fisk, pakket i portions pakker, lavet af madpapir. Det er en elegant måde at tilberede stort set alle fisk, fordi papirspakkerne holder på saften.
Det skal du bruge
- F.eks. rødspætte filetter 2 stk. pr mand
- Tynde citronskiver
- Forårsløg skåret i tynde skiver
- Lidt friske krydderurter f.eks. citrontimian og oregano
- Lidt olivenolie
- Lidt hvidvin
- Salt og peber
Start med at tage et stykke madpapir på ca. 30x30 cm, smør det med lidt olivenolie. Læg herefter rødspætte filetter nederst, og ovenpå lægger du citronskiver, forårsløg og urter. Dryp lidt olivenolie og hvidvin, og kom til sidst lidt salt og ny kværnet peber på. Herefter lukkes pakken helt tæt, som vist på billederne neden under.
Fiskepakkerne lægges på en bageristes og kommes i ovnen ved 160 grader i ca 15 minutter. Opskriften kan varieres med forskellige fiskfiletter, forskellige grøntsager og urter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar