Hjemmelavet pynt til dine kager
Det er sjovt at anvende råvare fra haven. For eksempel kan kronbladene fra spiselige blomster tørres og anvendes til pynt på kager og salater.
Det skal du bruge
Det er kun kronbladene som skal bruges, så pluk disse af forsigtigt og kaser resten af blomsterne. Fordel kronbladene på et stykke bagepapir. Du kan enten tørre kronbladene i ovnen ved ca 40 grader et par timer, eller lade dem tørre på køkkenbordet over et par dage. De tørre kronblade skal opbevares i et tætsluttende glas.
Det skal du bruge
- 15-20 stk. blomster hoveder af f.eks. morgenfruer, kornblomster eller purløg
- Bagepapir
- Glas med tætsluttende låg
Det er kun kronbladene som skal bruges, så pluk disse af forsigtigt og kaser resten af blomsterne. Fordel kronbladene på et stykke bagepapir. Du kan enten tørre kronbladene i ovnen ved ca 40 grader et par timer, eller lade dem tørre på køkkenbordet over et par dage. De tørre kronblade skal opbevares i et tætsluttende glas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar