mandag den 4. august 2014

AUGUST, Køkkenet

Grønt drys 
Urtehaven bugner med herlige krydderurter, så lige nu eksperimenterer jeg med nye blandinger.
Drysset her smager himmelsk på pasta, fisk, stegte rodfrugter, kylling eller ost.

Det skal du bruge
  • Fint revent skal af 2 usprøjtede citroner
  • 30 g ristede pinjekerner
  • 30 g ristede solsikkekerner
  • 20 g ristede valnødder
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt mynte
  • 1/2 bundt basilikum
  • 5 g  knuste fennikel frø
  • 2 ren gjorte syltetøjsglas
Sådan gør du
Skyl krydderurterne i koldt vand og hæng dem til tørre. Når de er tørre hakkes de fint sammen med de forskellige kerner og nødder. Til sidst blandes den revne citronskal og fennikel frøene i.
Opbevares i glas med låg i køleskabet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar