Sød værtindegave! Florentinere
I løbet af november bager jeg flere portioner Florentinere. De går som varmt brød i mit køkken. Desuden bruger jeg at pakke dem i smukke gamle glas, og forærer dem som værtindegaver.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom fedststof, sukker, mel, mælk og sirup op i en kasserolle og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af og tilsæt de hakkede mandler og appelsinskallen.
Kom bagepapir på en bageplade. Sæt dejen med to teskeer, ikke for tæt, den flyder ud!
Bag Florentinerne i ovnen i 4-5 minutter. Lad dem køle af på pladen.
I løbet af november bager jeg flere portioner Florentinere. De går som varmt brød i mit køkken. Desuden bruger jeg at pakke dem i smukke gamle glas, og forærer dem som værtindegaver.
Det skal du bruge
- 200 g hakkede mandler
- 60 g smør
- 90 g sukker
- 2 spsk mel
- 2 spsk mælk
- 1 spsk lys sirup
- 1 spsk hakket appelsinskal
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom fedststof, sukker, mel, mælk og sirup op i en kasserolle og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af og tilsæt de hakkede mandler og appelsinskallen.
Kom bagepapir på en bageplade. Sæt dejen med to teskeer, ikke for tæt, den flyder ud!
Bag Florentinerne i ovnen i 4-5 minutter. Lad dem køle af på pladen.
Fristende.
SvarSletHjerteligst